چه غذاهایی و به چه دلیل هرگز نباید در “ماکروویو” گرم شوند؟

چه غذاهایی و به چه دلیل هرگز نباید در “ماکروویو” گرم شوند؟
#M193016ScriptRootC69142 {min-height: 300px;} Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b=’body’,ce=’createElement’,ac=’appendChild’,st=’style’,ds=’display’,n=’none’,gi=’getElementById’; var i=d[ce](‘iframe’);i[st][ds]=n;d[gi](“M193016ScriptRootC69142”)[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(“”);iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](“M193016ScriptRootC69142″);}var dv=iw[ce](‘div’);dv.id=”MG_ID”;dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=69142;c[ac](dv); var s=iw[ce](‘script’);s.async=’async’;s.defer=’defer’;s.charset=’utf-8′;s.src=”//jsc.mgid.com/t/o/topblogg.com.69142.js?t=”+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})(); Loading… (function(){ var D=new Date(),d=document,b=’body’,ce=’createElement’,ac=’appendChild’,st=’style’,ds=’display’,n=’none’,gi=’getElementById’; var i=d[ce](‘iframe’);i[st][ds]=n;d[gi](“M193016ScriptRootC152502”)[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(“”);iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](“M193016ScriptRootC152502″);}var dv=iw[ce](‘div’);dv.id=”MG_ID”;dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=152502;c[ac](dv); var s=iw[ce](‘script’);s.async=’async’;s.defer=’defer’;s.charset=’utf-8′;s.src=”//jsc.mgid.com/t/o/topblogg.com.152502.js?t=”+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();

چه غذاهایی و به چه دلیل هرگز نباید در “ماکروویو” گرم شوند؟

حتما درباره ظروف پلاستیکی شنیده‌اید که قرار دادنشان در مایکروویو باعث آتش‌سوزی یا ذوب شدن ظرف و تولید سموم مضر می‌شود. اما احتمالا هیچوقت به این فکر نکرده‌اید که یه سری از غذاها را هم نباید در مایکروویو قرار داد. اما چرا؟ به نظر می‌رسد برخی مواد غذایی (بله، بعضی از آن‌هایی که هر روز در مایکروویو می‌گذارید) واقعا نباید در مایکروویو گذاشته شوند زیرا سمومی که تولید می‌کنند باعث انفجار و انفجار باعث ایجاد سوختگی می‌شود.دلایل دیگری هم وجود دارد که چرا این غذاها نباید با مایکروویو گرم شوند.

جعبه‌های بیرون بر

بسیاری از افراد این اشتباه را مرتکب شده‌اند و وقتی این موضوع را می‌فهمند که دیر شده است. بنابراین حواستان باشد که جعبه‌های بیرون بر کاغذی را داخل مایکروفر نگذارید. علاوه بر کاغذ، فلز را نیز از مایکروفر دور نگه دارید، چرا که می‌تواند آتش ساز باشد. به طور کلی، جعبه‌ها و کیسه‌های پلاستیکی، کاغذی و آهنی را داخل مایکروفر نگذارید. روزنامه را هم درون مایکروفر قرار ندهید، چرا که به سرعت آتش می‌گیرد. در مورد کیسه‌های پلاستیکی باید گفت که ممکن است گاز سمی متصاعد کند.
تخم‌مرغ

گول صحبت‌های دیگران را نخورید. اگر هوس کردید که تخم‌مرغ را در مایکروفر بگذارید تا به سرعت حاضر شود، باید به شما بگوییم که این کار را نکنید. دلیلش نیز این است که در نهایت باید داخل مایکروفر را تمیز کنید. حرارت بالای مایکروفر جذب تخم‌مرغ شده و تخم‌مرغ نیز چاره‌ای جز متلاشی شدن ندارد!
ظروف یکبار مصرف

ظروف «استایروفوم» یا همان یونولیتی هم اجازه ورود به مایکروفر را ندارند، زیرا استایروفوم نیز نوعی پلاستیک است. در تهیه این ظروف از مواد شیمیایی استفاده شده که می‌تواند در مایکروفر دردسرساز شود.
میوه

تعداد کمی از میوه‌ها توان مقاومت در برابر حرارت مایکروفر را دارند و بیشتر آن‌ها می‌ترکند. انگور جزو میوه‌هایی است که می‌ترکد و کشمش هم دود خواهد کرد. به طور کلی توصیه می‌شود هیچ نوع میوه‌ای درون مایکروفر نگذارید.
ظروفی که با فلز تزئین شده‌اند

فراموش نکنید که فلز اجازه ورود به مایکروفر را ندارد. در تزئین برخی از ظرف‌ها از فلز استفاده شده که می‌تواند در مایکروفر مشکل‌ساز شود. بنابراین آن‌ها را هم داخل مایکروفر نگذارید.
سس گوجه فرنگی

اگر یادتان رفته که سس گوجه فرنگی را از قبل تهیه کنید و می‌خواهید با عجله آن را در مایکروفر بگذارید، حواستان باشد که درب ظرف را بگذارید!
ظروف پلاستیکی

این دسته از ظروف پلاستیکی به دلیل نشکن بودن از محبوبیت بالایی برخوردار است. ما قبلا در مورد اینکه نباید ظروف پلاستیکی را در مایکروفر بگذاریم، حرف زده‌ایم. با این حال، ظروف پلاستیکیِ مشابهی وجود دارد که می‌توان آن‌ها را درون مایکروفر گذاشت. کافی است قبل از هر چیزی آن را چک کنید.
فویل آلومینیومی

برخی عادت دارند که روی ظرف غذای اضافی را با فویل آلومینیومی بپوشانند. حالا ما می‌خواهیم بفهمیم که آیا شما منظور ما را فهمیده‌اید، چرا که ما قبلا گفتیم که نباید هیچ فلزی را داخل مایکروفر بگذارید و فویل آلومینیومی نیز شامل آن است. این احتمال وجود دارد که فویل آتش بگیرد.

هیچ چیز

اگر ما هیچ چیزی داخل مایکروفر نگذارید و آن را روشن کنید، باز هم به مشکل بر خواهید خورد. دلیلش این است که چیزی داخل مایکروفر وجود ندارد که گرمای آن را جذب کند. در این صورت، مایکروفر خودش گرما را جذب کرده و به احتمال فراوان خراب خواهد شد.

برای اینکه خطر آسیب این وسیله به غذاها را کاهش دهید بهتر است این شش غذا را هرگز در آن گرم نکنید. ۱- تخم مرغ آب پز: چه با پوست چه بدون پوست، وقتی یک تخم مرغ آب پز داخل مایکروفر گذاشته می شود، رطوبت درونش باعث ایجاد بخار آب بیش از حدی می شود، درست مانند یک زودپز، تا نقطه ای که ممکن است تخم مرغ منفجر شود، ممکن است بدترش هم پیش بیاید و وقتی از مایکروفر در میاوریدش در دستانتان یا بشقابتان منفجر شود. ۲- شیر سینه مادر: بسیاری از تازه مادرها شیر خود را برای استفاده های بعدی منجمد و ذخیره می کنند. این روش تا زمانی که شیر داخل مایکروفر گرم نشود خوب است. همچنین گرم کردن شیر در بطری پلاستیکی امکان سرطان زا کردن آن را نیز به وجود می آورد. توصیه می شود شیر مادر یا هر نوع شیر دیگری را در قابلمه و ظروف مخصوص روی حرارت گرم کنید. ۳- گوشت های فرآوری شده: گوشت های فرآوری شده حاوی مواد شیمیایی و نگهدارنده هستند که به طول عمر و ماندگاریشان کمک می کند. متاسفانه مایکروفر کردن آنها باعث می شود این ترکیبات برای سلامتتان بدتر هم بشوند. گرم کردن گوشت های فرآوری شده با تشعشعات مایکروفر به شکل گیری اکسیداسیون کلسترول کمک می کند، مشخص شده است که این ماده از کلسترول خالص بیشتر به شریان ها آسیب می رساند. اکسیداسیون کلسترول همچنین مستقیما به بیماری عروق کرونر قلب مرتبط است. در مقایسه با دیگر روش های گرم کردن مایکروفر بیشتر از همه باعث ایجاد ترکیبات اکسیداسیون کلسترول در گوشت های فرآوری شده می شود. ۴- برنج: برنج، واقعا؟ مایکروفر کردن برنج به سادگی می تواند باعث مسمومیت غذایی شود. برنج نپخته حاوی هاگ هایی از باکتری است که می توانند در فرآیند گرم شدن زنده بمانند. همین که برنج را از مایکروفر بیرون بیاورید و در دمای اتاق قرار دهید، این باکتری ها دوباره به فعالیت ادامه می دهند و می توانند باعث ایجاد اسهال و استفراغ در فرد شوند. ( توجه کنید برنج های نیمه آماده منظور است ) ۵- مرغ: تمام ماکیان از جمله مرغ، حاوی سالمونلا هستند. بنابراین ضروری است که گوشت آن را کاملا بپزید تا این باکتری ها از بین بروند. از آنجا که مایکروفر نمی تواند به صورت کلی و برابر همه غذا را بپزد ممکن است در پایان پخت مرغ با مایکروفر تعدادی از باکتری های سالمونلا زنده بمانند. دیگر اینکه مرغ تراکم پروتئین بالایی دارد و بسیار مهم است که پروتئین ها در دمایی یکسان بشکنند. وقتی برخی از پروتئین ها کند تر یا سریعتر از دیگر انواع خود شکسته می شوند ممکن است دچار ناراحتی معده شوید. ۶- سبزیجات سبز برگ: اگر می خواهید کلم، کرفس یا اسفناج خود را برای مصرف بعدی کنار بگذارید، بهتر است دور بیندازیدشان تا بخواهید با مایکروفر گرمشان کنید. به دلیل تمرکز بالای نیترات در سبزیجات برگدار وقتی گرم می شوند ممکن است سمی شوند. به دلیل گرم شدن با مایکروفر، نیترات هایی که به صورت طبیعی شکل گرفته اند تبدیل به نیتروسامین می شوند که سرطان زا هستند. همین شرایط برای چغندر و شلغم که آنها هم سرشار از نیترات هستند صادق است.

خواهشمنديم اگر سوال يا نکته‌اي براي مطلب ⁣غذاهایی که هرگز نباید در مایکروویو بگذارید در ذهن شما باقي مانده است، آن‌را در قسمت نظرات با ما و ساير کاربران به اشتراک بگذاريد.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیپ خنده دار کارتون دوبله فارسی انیمیشن دوبله فارسی فیلمهای اخبار آخرین اخبار جدیدترین اخبار اخبار سیاسی اخبار اقتصادی سیاسی بدون سانسور داغ سیاسی محرمانه اخبار روز داعش آخرین اخبار ورزشی